Over City Tiger

City Tiger is direct afgeleid van mijn naam: Claire Tuns. Tijdens de Bachelor Bedrijfskunde en Master in Marketing Management (Erasmus Universiteit) en in het werkveld heb ik de afgelopen jaren een hoop kennis opgedaan op het gebied van marketing. Deze kennis zet ik graag om in marketing op maat voor jouw bedrijf.

Het doel van City Tiger: jouw bedrijf beter zichtbaar maken bij de juiste doelgroep.

Niets is zo dynamisch als de digitale wereld. Met de grote hoeveelheid online – en offline – kanalen kan het lastig zijn om de keuze te maken welke je inzet voor jouw bedrijf. City Tiger zorgt graag voor structuur en consistentie in jouw uitingen met een doordacht contentplan. Uiteraard geheel afgestemd op de wensen en behoeften van het bedrijf.

Toegankelijkheid

Marketing moet voor iedereen toegankelijk zijn. Verwacht geen moeilijke vaktermen, maar begrijpelijke communicatie. Bovendien worden de marketingdiensten van City Tiger op maat aangeboden en zijn daardoor voor (bijna) ieder budget toegankelijk.

Persoonlijk

Het is belangrijk om dicht bij jezelf te blijven, met persoonlijkheid geef je een merk een gezicht. Om zeker te weten dat de juiste aandacht aan het merk of bedrijf wordt gegeven, worden de wensen en behoeften dan ook besproken in een persoonlijke kennismaking.

Daadkracht

Als geboren Rotterdammer is de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit er met de paplepel ingegoten. City Tiger staat voor doorpakken, met initiatieven komen en deze omzetten in actie. Vol energie om te kijken welke marketingkanalen succesvol kunnen worden ingezet voor jouw bedrijf.