Diensten

digitale scan

Scan digitale kanalen

Je digitale kanalen zijn je online visitekaartje. Deze moeten zorgen voor de juiste aantrekkingskracht en de ‘drempel’ weghalen. Benieuwd hoe jouw website en social media scoren op diverse onderdelen? Voor €275,- heb je al een complete scan van de kanalen.

social media

Social media beheer

Besteed je social media met een gerust hart uit. Na een intakegesprek stellen we het doel vast dat jij wil bereiken met social media. Op basis van jouw wensen, het doel, de doelgroep en het budget bepalen we welk pakket het best voor jouw bedrijf is.

content kalender

Content planning op maat

Een goed doordachte content kalender voor jouw bedrijf. De content planning wordt onderverdeeld in storylines op maat. Dit zorgt voor structuur in je uitingen. Uiteraard worden hierin inhakers, belangrijke data en richtlijnen meegenomen.


seo proof copywriting

SEO teksten

Copywriting is het schrijven van een (wervende) tekst voor commerciële doeleinden. Hiermee vertaal je het doel naar een aantrekkelijke boodschap. Op zoek naar pakkende teksten voor je website, advertenties of huidige teksten herzien voor betere zichtbaarheid? Dan zit je bij City Tiger goed!

Een ander marketing vraagstuk waarvoor je graag de expertise van City Tiger inschakelt? Of een keer sparren over de marketing van jouw bedrijf? We denken graag met je mee en bieden ook een hoop maatwerk opties aan, zowel offline als online. Klik hier om contact op te nemen.